مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

زندگي مشترك انتخابي است كه اغلب ما انسان‌ها آن‌را تجربه مي‌كنيم و گاهي نيز اين انتخاب به تجربه ناموفقي مي‌انجامد و منجر به جدايي مي‌شود.

زندگي بعد از طلاق براي هر كس چالش‌هاي به خصوصي دارد. اما با كمي بررسي مي‌توان دغدغه هاي زنان و مردان را بعد از طلاق دسته بندي كرد. بسياري از كساني كه طلاق مي‌گيرند، مدت‌ها دچار سرگرداني شده و ممكن است هرگز مسير درستي براي زندگي‌شان پيدا نكنند. بنابراين توجه به اين افراد ضروري است و براي بهبودشان خانواده و دوستان نقش پررنگي مي‌توانند داشته باشند.

منبع: زندگي بعد از طلاق؛ چه‌كنيم كه آسيب نبينيم؟

جالب است بدانيد كه خيلي اوقات با وجود نبود مشكل مالي، افراد مطلقه دچار نااميدي، افسردگي، بي انگيزگي، كمبود اعتماد به نفس، تنهايي و... مي‌شوند. در ادامه با ما باشيد تا به طور مفصل درباره مشكلات و راه هاي تغيير شرايط زندگي بعد از طلاق صحبت كنيم.

بعد از طلاق چه مي شود؟

اين سوال معمولا براي كساني پيش مي‌آيد كه در شرف طلاق هستند و يا به تازگي از همسرشان جدا شده‌اند. ترس از جدايي و عدم آگاهي از زندگي بعد از طلاق باعث مي‌شود فرد دائم تصميم به جدايي اش را عقب بياندازد و يا در صورت طلاق، براي محافظت از هر آنچه كه برايش باقي مانده، از حركت دست بكشد و مدت‌ها هيچ كار جدي نمي‌كند. حتي از كار روزمره ، ورزش هفتگي و گاهي حتي وعده‌هاي تغذيه منظم باز مي‌مانند.

در چنين شرايطي پيشنهاد مي‌شود كه حتما از يك متخصص براي روشن شدن مساله و حل آن كمك بگيريد. متخصص به شما كمك مي‌كند تا از اين رخوت درآمده و خود را آماده شروعي دوباره كنيد. براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

توجه داشته باشيد كه دريافت خدمات خانواده درماني و بهبود رواني و جسمي، تنها براي بهبود روابط شما با همسرتان نيست. يكي از وظايف آن‌ها اين است كه به شما دو نفر كمك كند تا با كمترين آسيب از يكديگر جدا بشويد. هرچند كه احتمال پشيماني از طلاق و بازگشت زوجين همچنان وجود دارد.

زندگي بعد از طلاق

شرايط و آينده شما بعد از طلاق به عوامل مختلفي مثل شرايط مالي، وضعيت شغلي، سن، تعداد فرزندان، حضانت فرزندان، محيط زندگي، ديدگاه خانواده ها، علت طلاق، چگونگي طلاق و.... بستگي دارد. اگر تصميم به طلاق داريد و يا طلاق گرفته‌ايد، حتما بايد براي حفظ سلامت خود و فرزندان‌تان (البته اگر فرزندي از ازدواج تان داريد)، به دنبال راهي براي مقابله با اين عوامل باشيد.

شايد همه برنامه هاي شما براي آينده تحقق پيدا نكنند، اما فكر كردن به آينده و برنامه ريزي در جهت اهداف تان، وضعيت بهتري را براي شما رقم خواهد زد. در ادامه به وضعيت زنان و مرداني اشاره مي‌كنيم كه ديدگاه واقع‌بينانه‌اي نسبت به طلاق و مسائل پيرامون آن نداشته اند.

زندگي بعد از طلاق براي مردان

"مردان بعد از طلاق هيچ مشكلي نخواهند داشت، آن‌ها تنها نگران مهريه هستند كه پرداخت نكنند و فقط از دست دادن پولشان آن ها را آزرده مي‌كند، مردان بعد از طلاق آزاد، داراي فرصت هاي بهتر و وضعيت مالي با ثبات‌تر نسبت به دوران مجردي شان هستند!!!"

اين‌ها تفكرات كليشه اي درباره مردان است كه باعث مي‌شود كمتر كسي متوجه رنج رواني ناشي از طلاق مردان باشد. مردان برخلاف باور عموم دچار افسردگي، غم، پشيماني، احساسات ضد و نقيض، كاهش اعتماد به نفس، قطع فعاليت هاي ورزشي و حضور در جمع دوستان و خانواده، از دست دادن اميد دوباره به زندگي مشترك، فقدان باور به خود و... مي‌شوند. آن‌ها براي پنهان كردن احساسات‌شان از جمع دوري كرده و معمولا خود را با چيزي مشغول مي‌كنند كه هميشه مفيد و بي‌خطر نيست. در اين بازه آن ها بيش از هر زماني آسيب پذير بوده و ممكن است دچار اعتياد و يا رفتارهاي انحرافي ديگر شوند.

زندگي بعد از طلاق براي زنان

زنان بعد از طلاق در معرض خطرات مختلفي قرار مي‌گيرند. البته نمي‌توان ديدگاه جامعه نسبت به زنان مطلقه را ناديده گرفت. با اين حال فارغ از مسائل پيراموني زنان بعد از طلاق دچار افسردگي شده و علاقه شان به امور مختلف را از دست مي‌دهند.

سردرگمي زنان مطلقه و سخت تر بودن شرايط با آنچه كه پيش بيني مي‌كرده‌اند، زندگي را براي آن‌ها طاقت فرسا كرده و احتمال ابتلا به افسردگي اساسي را تشديد مي‌كند. برخي از آنها اگر وقت ثابتي براي ورزش و مراقب از سلامت جسمي خود داشته‌اند، آن را رها مي‌كنند. در چنين شرايطي معمولا زنان نمي‌توانند تصميمات منطقي بگيرند و احتمالا وارد ازدواج اشتباه ديگري مي‌شوند. بنابراين توصيه اكيد متخصصان روانشناسي اين است كه حتما از خدمات مشاوره استفاده كنيد. (هر چند كه ممكن است سال‌ها از طلاق گذشته باشد، اما دريافت مشاوره ازدواج ضروري است).

پيشنهاد مي‌شود كه از خدمات با كيفيت مجموعه روانشناسي ذهن نو استفاده نماييد. براي رزرو وقت مشاوره ازدواج كليك كنيد.

دوران سوگ بعد از طلاق

شايد عجيب به نظر برسد اما حتي كساني كه خودشان درخواست طلاق داده‌اند، دير يا زود دچار سوگ مي‌شوند. طلاق يكي از دردناك ترين رويدادهايي است كه هر مرد و زني در زندگي آن را تجربه مي‌كند. با آگاهي از مراحل سوگ، مقابله با آن راحت‌تر مي‌شود.

مرحله اول انكار: فرد هنوز طلاق را نپذيرفته و طوري رفتار يا فكر مي‌كند كه انگار اين جدايي موقتي است و يا طلاقي صورت نگرفته.

مرحله دوم خشم: حال ديگر متوجه طلاق شده و به دلايل مختلف از همسر و شرايطش خشمگين است. او گاهي اندوه و گريه مي‌كند، اما بيش از همه خشم او را در برگرفته است.

مرحله سوم تلاش بر برگرداندن همسر (چانه زني): انگار با گذر زمان او احساس مي‌كند كه متوجه اشتباهاتش شده و آمادگي لازم براي بخشيدن را پيدا كرده است. او از روش‌هاي مختلف ممكن است با همسر سابق‌اش تماس گرفته تا او را برگرداند.

مرحله چهارم افسردگي: خانم يا آقا از شرايط جديد دلسرد شده و خودگويي هاي منفي اش شدت پيدا مي‌كند. غم و اندوه بيش از هر چيز او را در برمي‌گيرد.

مرحله پنجم پذيرش: در نهايت به اين نتيجه مي‌رسد كه ازدواجش به پايان رسيده و بايد براي يك زندگي جديد قدم بردارد. رسيدن به اين مرحله كار آساني نيست و اگر فرد پيش زمينه‌هاي افسردگي داشته باشد، به تنهايي نمي‌تواند به "پذيرش" برسد. دريافت مشاوره روانشناسي ذهن نو بيش از هر چيز ضرورت دارد.

برگشت به زندگي بعد از طلاق

فراموش نكنيد كه زندگي ادامه دارد و اميد بيش از هر چيز براي آينده ضروري است. گذشته تجربه است و آينده به دست آمدني. پس فقط اين زمان حال است كه شما مي‌توانيد در آن زندگي كنيد. براي بهبود حال‌تان و برگشتن به آدم سابق و حتي بهترُ نكات زير را سرلوحه قرار دهيد و از كمك متخصصان خانواده غافل نشويد.

1- به خودتان اجازه دهيد كه ناراحت باشيد، ايرادي ندارد كه به خاطر زندگي شكست خورده‌تان غمگين باشيد.

2- روي خودتان كار كنيد و از گذشته درس بگيريد. ببينيد چه چيزهايي در شما باعث طلاق شد و تا حد امكان روي آن‌ها كار كنيد.

3- خودتان را دوست بداريد و به خودتان احترام بگذاريد، به مرور مي‌بينيد كه ديگران هم متوجه دوست داشتي بودن شما مي‌شوند. به ورزش هاي مداوم روي بياوريد و در كار تيمي شركت كنيد. كوهنوردي جمعي، حضور در رشته‌هاي گروهي ورزشي به شما كمك مي‌كند.

4- از تنهايي نترسيد. تنهايي آنقدرها هم ترسناك نيست. اين ترس باعث مي‌شود در روابطتان تصميمات و رفتارهاي اشتباه زيادي داشته باشيد.

۵- احساسات تان را ناديده نگيريد. به خودتان زمان دهيد و براي رسيدن به خواسته‌هايتان منتظر فرصت مناسب باشيد.

۶- چه كسي بوديد و حال چه كسي مي‌خواهيد باشيد؟ ويژگي هاي مثبت خودتان را زنده كنيد و علايق‌تان را فراموش نكنيد.

خدمات مشاوره روانشناسي ذهن نو

مجموعه روانشناسي ذهن نو با كادري مجرب و با تجربه چندين ساله به شما عزيزان كمك مي‌كند تا بتوانيد در مراحل مختلف زندگي از جمله ازدواج و طلاق تصميمات مناسب گرفته و سلامت روان تان را حفظ نماييد. متخصصان روانشناسي در سال‌هاي اخير توانسته‌اند زندگي بسياري از افراد را تحت تاثير قرار داده و به ‌آن‌ها براي بهبود اوضاع كمك شاياني بكنند. با اطلاع رساني از اين خدمات اميد به آن است كه همه كساني كه در شرايط سخت قرار دارند بتوانند خود و خانواده‌شان را از آسيب‌هاي طلاق محفوظ بدارند.

براي دريافت مشاوره روانشناسي ذهن نو در هر ساعت از روز به صورت تلفني، آنلاين و حضوري مي‌توانيد با شماره 02191002360 تماس بگيريد.

منبع: زندگي بعد از طلاق؛ چه‌كنيم كه آسيب نبينيم؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/5/21  ] [ ۰۷ ] [ newmiind ] [ ]

زندگي بعد از طلاق تا مدت‌ها با غم و ناراحتي همراه است. امروزه طلاق به يك معضل اجتماعي تبديل شده است در كشورمان رواج يافته و طبيعتا زندگي بعد از آن متفاوت‌تر از زندگي زناشويي مي‌باشد. احساس خشم، دلتنگي، حسادت و غم و اندوه از شايع‌ترين احساسات بعد از طلاق است كه در صورت عدم كنترل و درمان مي‌توانند زندگي فرد را مختل كنند. كمك گرفتن از روانشناس به شما كمك مي‌كند تا هرچه سريع‌تر بر اين احساسات غلبه كرده و زندگي شاد و معمول خود را از سر گيريد. براي اينكه بدانيد چگونه زندگي بهتري بعد از طلاق داشته باشيد و با چه مشكلات و چالش‌هايي رو به رو مي‌شويد، در ادامه مطلب با ما همراه باشيد.

 

منبع : زندگي بعد از طلاق

در اوايل زندگي بعد از طلاق چه مراحلي را بايد گذراند؟

بعد از طلاق معمولا افراد احساساتي را تجربه مي‌كنند كه به شرح زير مي‌باشد:

1. مرحله انكار

انكار يك مكانيسم دفاعي جهت كنار آمدن با درد جدايي است چرا كه معمولا افراد نمي‌توانند مسئله جدايي را باور كنند. فرد با انكار به خودش دلگرمي مي‌دهد و در واقع نمي‌خواهد طلاق خود را بپذيرد.

2. مرحله خشم

حس خشم و عصبانيت از انتخاب و حماقت‌هاي خود يا اينكه توسط همسرتان پذيرفته نشده‌ايد كاملا طبيعي است ولي كنترل نكردن آن مي‌تواند اوضاع را بدتر كند مخصوصا اگر فرزندي داشته باشيد و كودكتان شاهد درگيري‌ها و بحث‌هايتان باشد. مواظب باشيد برخي از وكلاء از حس خشم و عصبانيت شما براي پيش بردن فرآيند طلاق و به دست آوردن امتياز بهره مي‌برند. اينكه بخواهيد همسرتان را تنبيه كنيد امر طبيعي است اما بايد حس خشم خود را كنترل نماييد چرا كه ممكن است تصميمي كه براي ساخت زندگي دوباره خود گرفته‌ايد نتيجه عكس دهد.

3. زندگي بعد از طلاق | مرحله مذاكره

در اين مرحله شما تلاش مي‌كنيد اتفاقي كه برايتان افتاده را بدون تكرار خطاهاي گذشته جبران و بازسازي كنيد. در اين مرحله امكان دارد با شكست مواجه شويد چرا كه تغيير سريع شرايط چندان منطقي نيست. جدايي پس از نارضايتي‌ها، مشاجرات و با سپري شدن ماه‌ها يا سال‌ها زندگي بوده است و احتمال اينكه فرد بتواند سريع به زندگي برگردد و اوضاع را حل كند زياد نيست ولي به تلاش خود ادامه دهيد و هرگز نااميد نشويد.

4. مرحله افسردگي

در اين مرحله حس تنهايي، غم و منزوي شدن به سراغ فرد مي‌آيد. اينكه شما دچار افسردگي شويد امر طبيعي است. مي‌توانيد براي درمان آن به روانشناس مراجعه كرده و از او كمك بگيريد. درمان نكردن افسردگي پيامدهايي را، هم براي خودتان و هم كودكتان در پي خواهد داشت و بر روي فرزندتان تاثير مي‌گذارد. بنابراين بهتر است با كمك روانشناس اين آسيب‌ها را به حداقل برسانيد.

5. مرحله پذيرش

اين مرحله به عنوان آخرين مرحله از اندوه و ناراحتي، هنگامي اتفاق مي‌افتد كه مي‌پذيريد زندگي مشتركتان به پايان رسيده است. امكان دارد برخي اوقات حس خشم و افسردگي به سراغتان بيايد اما شدت آن كمتر خواهد بود و اين مسئله نشان مي‌دهد كه شما براي بازسازي زندگيتان آماده هستيد. مي‌توانيد با شناختن نقاط قوت خود مسير جديدي را براي زندگي بهتر شروع كنيد و به درجه‌اي برسيد كه ديگر نسبت به همسر سابق خود كاملا بي تفاوت باشيد.

بيشتر بخوانيد : آسيب هاي طلاق

 

كنار آمدن با زندگي بعد از طلاق 

شما دو نفر از هم جدا شده‌ايد و نبايد آن را فراموش نكنيد. علل طلاقتان را به خاطر بياوريد تا حس حسادت و ناراحتي‌تان كنترل شود. همه مشاجره‌ها و دعواهايتان، اختلاف نظرها و رفتارهايي كه همسر سابقتان با شما داشته و سبب ناراحتيتان شده را به ياد آوريد و همه آن‌ها را يادداشت كنيد. اينگونه مي‌توانيد بهتر فكر كنيد كه چرا طلاق گرفته‌ايد و ديگر نبايد به او فكر كنيد.

حتي اگر همسر سابقتان ازدواج كرد، سعي كنيد درباره روابط زناشويي آن‌ها فكر نكنيد و آن دو را، با دوران خوش زندگي خود قياس نكنيد. تجسم اين شرايط در ذهن باعث ايجاد حس كمبود بيشتر در شما مي‌شود. بايد حس بدي كه به آن دو را داريد كنار بگذاريد زيرا بيرون آمدن از زندگي كه دوستش نداشته‌ايد انتخاب خودتان بوده است و فكر و خيال مجدد درباره آن جز اثر منفي در شما و زندگيتان هيچ فايده‌اي ندارد.

براي تحمل حس دلتنگي بعد از طلاق چكار بايد كرد؟

دلتنگ شدن شما بعد از طلاق حس طبيعي است و وابستگي به شريكتان مي‌تواند علل متفاوتي داشته باشد. فرد بعد از جدايي، به خاطرات خوش زندگي مشتركش فكر مي‌كند نه به كل آن زندگي. در چنين اوضاعي احساس دلتنگي طبيعي است به خصوص كه زمان زيادي از طلاقتان نگذشته باشد و شخص توانايي تصميم درست در مورد اتفاقات رخ داده را ندارد. شما مي‌توانيد براي حل آن از مشاور تخصصي بعد از طلاق كمك بگيريد. 

پشيماني نيز يكي از عواملي است كه طلاق را دشوارتر مي‌كند، پس بهتر است قبل از طلاق مقاله علل پشيماني از طلاق را مطالعه نماييد.

 

راهكارهايي براي داشتن يك زندگي خوب بعد از طلاق 

شايد شما ماه‌ها يا سال‌ها با شخصي زندگي مشترك داشته‌ايد و صاحب فرزندي باشيد يا نباشيد. طلاق و جدايي بين ممكن است نظر شما يا همسر سابقتان بوده يا حتي توافقي تصميم به جدايي گرفته باشيد. شايد پس از جدايي، به آرامش رسيده باشيد يا قلبتان شكسته باشد و يا همه‌ اين احساسات را تجربه مي‌كنيد. در هر موقعيتي كه هستيد شايد برايتان دغدغه‌اي ايجاد شده است كه چگونه به زندگي بعد از طلاقتان ادامه دهيد؟ ما به شما راهكارهايي ارائه مي ‌دهيم تا بر احساسات خود مسلط شده و اين دوران را به خوبي پشت سر بگذاريد. برخي از اين راهكارهاي عبارتند از:

1. غم و غصه ممنوع

هيچ انساني دوست ندارد زندگي مشتركش خراب شود و معمولا هيچ فرد سالمي با تفكر به اينكه روزي از همسرم جدا خواهم شد تن به ازدواج نمي‌دهد. در زمان جدايي، حتي اگر طلاق براي هر دو مطلوب باشد، باز هم غمگين هستند. در واقع تجربه زندگي مشترك، چه خوب و چه بد باشد حس اندوه و ناراحتي را براي فرد به وجود مي‌آورد. شايد به اين مسئله فكر كنيد كه اشتباه در كجا بوده و يا شايد از كارهاي خود پشيمان باشيد. درسته كه شكست، شكست است اما قوي باشيد و با غم و غصه زندگي نكنيد. 

2. زندگي بعد از طلاق | بر روي احساسات خود كار كنيد

سعي كنيد روشي براي توقف احساسات خود در رابطه با خراب شدن ازدواجتان بيابيد. اين روش مي‌تواند حرف زدن درباره احساسات با شخصي ديگر يا تمركز كردن بر روي فعاليت سالمي باشد كه براي شما خوشايند است. اگر قصد ازدواج داريد بار سنگين زندگي سابقتان را با خود به زندگي جديد نبريد. كنار گذاشتن احساسات در يك گوشه بسيار راحت است اما بايد روي آن كار نماييد وگرنه روي زندگيتان اثر منفي مي‌گذارد. اگ  در برابر درمان و كمك گرفتن از يك متخصص ايستادگي مي‌كنيد، بهتر است بدانيد كه درمان به معني مشكل داشتن يا در بحران بودن نيست و در واقع يك راهكار اصولي مي‌باشد كه بسياري از افراد آگاه در چنين شرايطي به آن رجوع مي‌كنند.

3. خود را دوست داشته باشيد

بعد از طلاق حس نپذيرفتن در فرد به وجود مي‌آيد. شايد به اين دليل است كه فرد تصور مي‌كند مشكلي داشته كه نتوانسته در رابطه با همسر و زندگي‌‌اش موفق عمل كند. براي اينكه بعد از طلاق حالتان خوب باشد بايد روي بدست آوردن اعتماد به نفس، ايمان آوردن و ارزش گذاري به خود كار كنيد و به خودتان عشق بورزيد.

4. زندگي بعد از طلاق | به سمت علايق گذشته خود برويد

اگر بعد از ازدواج، علايق خود را به دليل اينكه همسرتان آن‌ها را دوست نداشت كنار گذاشتيد و در خودتان تغييراتي ايجاد كرديد، اكنون آن‌ها را از سر بگيريد. به عنوان مثال اگر از بيرون رفتن و سفر لذت مي‌بريد و همسرتان ماندن در خانه را دوست داشت، به دنبال سفر و تفريح برويد و علايق گذشته خود را دوباره شروع كنيد.

5. تغيير جديدي در زندگي خود ايجاد كنيد

درست است كه طلاق و جدايي مشكلاتي را به همراه دارد اما پس از آن مي‌توان همه چيز را تغيير داد. به عنوان مثال مي‌توانيد يك ورزش جديد را امتحان كنيد يا دوباره به دانشگاه برگرديد و ادامه تحصيل دهيد. اينكه نتوانيد همه اتفاقات را سريعا فراموش و رها كنيد، امري كاملا طبيعي است. اگر محدوديت‌هايي همچون فرزندان، شغل و مشكلات مالي داريد، نگران و نااميد نباشيد چرا كه همواره مي‌توانيد با كوچك‌ترين و ساده‌ترين تغييرات زندگي خود را دگرگون سازيد.

6. زندگي بعد از طلاق | از تنهايي نترسيد

در واقع تنها بودن به معني عدم متاهل و عجله نداشتن براي تاهل است نه به معني گوشه نشيني فرد و نديدن اشخاص ديگر براي هميشه. افراد زيادي هستند كه تنها زندگي مي‌كنند و موقعيت اجتماعي خوبي دارند. تنها بودن در يك دوره بعد از طلاق، نه تنها بد نيست بلكه بسيار مفيد هم مي‌باشد و باعث رجوع به درون، افزايش اعتماد به نفس و علاقه به خود مي‌شود.

7. مسئوليت هاي جديدي را بپذيريد

هنگامي كه متاهل بوده‌ايد احتمالا مسئوليت‌ها را بين خودتان تقسيم مي‌كرديد. اكنون بار همه مسئوليت‌ها بر دوش شما خواهد بود و احتمالا همه كارها تمام و كمال انجام نمي‌شود اما مشكلي نيست. اگر همسرتان مسئول امور مالي اعم از كسب، مديريت و سرمايه گذاري بوده اكنون شما با چالش‌هايي مواجه خواهيد بود كه انجام اين مسئله مي‌تواند به شما اعتماد به نفس دهد.

لزومي ندارد تمام كارها را شخصا به عهده بگيريد. مي‌توانيد از بقيه افراد هم كمك گرفته و اگر در كاري اشتباه كرديد از آن تجربه كسب نماييد و دست به سرزنش خود نزنيد. مثلا اگر مبلغ بسياري بابت يك محصول بدون استفاده پرداخت كرده‌ايد، نگران نباشيد و از اين تجربه در خريدهاي بعدي خود استفاده كنيد. تجربيات در زندگي كمك كننده هستند و مديريت درست را به شما ياد مي‌دهند.

8. كمك گرفتن از روانشناس

و در آخر اينكه بهترين راه براي بازگشت به زندگي بعد از طلاق، كمك گرفتن از يك فرد متخصص يا روانشناس است. روانشناس به شما كمك مي‌كند تا احساسات خود را شناسايي كرده و تحت كنترل در آوريد. غلبه بر احساسات منفي بعد از طلاق به تلاش و آموزش‌ مهارت‌هاي سازگاري نياز دارد و روانشناس شما را در اين مسير ياري مي‌كند. براي دريافت مشاوره طلاق كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه طلاق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

زندگي بعد از طلاق براي زنان سخت تر است يا مردان؟

طبق مطالعات انجام شده طلاق براي مردان، زيان بارتر مي‌باشد و غلبه بر احساسات منفي براي آنان سخت‌تر از زنان است.

آيا مي توان ازدواج موفقي بعد از طلاق داشت؟

بله مي توان با مشاوره گرفتن قبل از ازدواج دوم، آينده و زندگي بسيار موفقي براي خود ساخت. 

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/7/25  ] [ ۰۵ ] [ newmiind ] [ ]

زندگي بعد از طلاق تا مدت‌ها با غم و ناراحتي همراه است. امروزه طلاق به يك معضل اجتماعي تبديل شده است در كشورمان رواج يافته و طبيعتا زندگي بعد از آن متفاوت‌تر از زندگي زناشويي مي‌باشد. احساس خشم، دلتنگي، حسادت و غم و اندوه از شايع‌ترين احساسات بعد از طلاق است كه در صورت عدم كنترل و درمان مي‌توانند زندگي فرد را مختل كنند. كمك گرفتن از روانشناس به شما كمك مي‌كند تا هرچه سريع‌تر بر اين احساسات غلبه كرده و زندگي شاد و معمول خود را از سر گيريد. براي اينكه بدانيد چگونه زندگي بهتري بعد از طلاق داشته باشيد و با چه مشكلات و چالش‌هايي رو به رو مي‌شويد، در ادامه مطلب با ما همراه باشيد.

براي كسب اطلاعات بيشتر بر روي لينك زير كليك كنيد :

زندگي بعد از طلاق

مديريت زندگي بعد طلاق براي مرد و زن

مديريت زندگي بعد طلاق

 

 

 

در اوايل زندگي بعد از طلاق چه مراحلي را بايد گذراند؟

بعد از طلاق معمولا افراد احساساتي را تجربه مي‌كنند كه به شرح زير مي‌باشد:

1. مرحله انكار

انكار يك مكانيسم دفاعي جهت كنار آمدن با درد جدايي است چرا كه معمولا افراد نمي‌توانند مسئله جدايي را باور كنند. فرد با انكار به خودش دلگرمي مي‌دهد و در واقع نمي‌خواهد طلاق خود را بپذيرد.

2. مرحله خشم

حس خشم و عصبانيت از انتخاب و حماقت‌هاي خود يا اينكه توسط همسرتان پذيرفته نشده‌ايد كاملا طبيعي است ولي كنترل نكردن آن مي‌تواند اوضاع را بدتر كند مخصوصا اگر فرزندي داشته باشيد و كودكتان شاهد درگيري‌ها و بحث‌هايتان باشد. مواظب باشيد برخي از وكلاء از حس خشم و عصبانيت شما براي پيش بردن فرآيند طلاق و به دست آوردن امتياز بهره مي‌برند. اينكه بخواهيد همسرتان را تنبيه كنيد امر طبيعي است اما بايد حس خشم خود را كنترل نماييد چرا كه ممكن است تصميمي كه براي ساخت زندگي دوباره خود گرفته‌ايد نتيجه عكس دهد.

3. زندگي بعد از طلاق | مرحله مذاكره

در اين مرحله شما تلاش مي‌كنيد اتفاقي كه برايتان افتاده را بدون تكرار خطاهاي گذشته جبران و بازسازي كنيد. در اين مرحله امكان دارد با شكست مواجه شويد چرا كه تغيير سريع شرايط چندان منطقي نيست. جدايي پس از نارضايتي‌ها، مشاجرات و با سپري شدن ماه‌ها يا سال‌ها زندگي بوده است و احتمال اينكه فرد بتواند سريع به زندگي برگردد و اوضاع را حل كند زياد نيست ولي به تلاش خود ادامه دهيد و هرگز نااميد نشويد.

4. مرحله افسردگي

در اين مرحله حس تنهايي، غم و منزوي شدن به سراغ فرد مي‌آيد. اينكه شما دچار افسردگي شويد امر طبيعي است. مي‌توانيد براي درمان آن به روانشناس مراجعه كرده و از او كمك بگيريد. درمان نكردن افسردگي پيامدهايي را، هم براي خودتان و هم كودكتان در پي خواهد داشت و بر روي فرزندتان تاثير مي‌گذارد. بنابراين بهتر است با كمك روانشناس اين آسيب‌ها را به حداقل برسانيد.

5. مرحله پذيرش

اين مرحله به عنوان آخرين مرحله از اندوه و ناراحتي، هنگامي اتفاق مي‌افتد كه مي‌پذيريد زندگي مشتركتان به پايان رسيده است. امكان دارد برخي اوقات حس خشم و افسردگي به سراغتان بيايد اما شدت آن كمتر خواهد بود و اين مسئله نشان مي‌دهد كه شما براي بازسازي زندگيتان آماده هستيد. مي‌توانيد با شناختن نقاط قوت خود مسير جديدي را براي زندگي بهتر شروع كنيد و به درجه‌اي برسيد كه ديگر نسبت به همسر سابق خود كاملا بي تفاوت باشيد.

 

كنار آمدن با زندگي بعد از طلاق 

شما دو نفر از هم جدا شده‌ايد و نبايد آن را فراموش نكنيد. علل طلاقتان را به خاطر بياوريد تا حس حسادت و ناراحتي‌تان كنترل شود. همه مشاجره‌ها و دعواهايتان، اختلاف نظرها و رفتارهايي كه همسر سابقتان با شما داشته و سبب ناراحتيتان شده را به ياد آوريد و همه آن‌ها را يادداشت كنيد. اينگونه مي‌توانيد بهتر فكر كنيد كه چرا طلاق گرفته‌ايد و ديگر نبايد به او فكر كنيد.

حتي اگر همسر سابقتان ازدواج كرد، سعي كنيد درباره روابط زناشويي آن‌ها فكر نكنيد و آن دو را، با دوران خوش زندگي خود قياس نكنيد. تجسم اين شرايط در ذهن باعث ايجاد حس كمبود بيشتر در شما مي‌شود. بايد حس بدي كه به آن دو را داريد كنار بگذاريد زيرا بيرون آمدن از زندگي كه دوستش نداشته‌ايد انتخاب خودتان بوده است و فكر و خيال مجدد درباره آن جز اثر منفي در شما و زندگيتان هيچ فايده‌اي ندارد.

براي تحمل حس دلتنگي بعد از طلاق چكار بايد كرد؟

دلتنگ شدن شما بعد از طلاق حس طبيعي است و وابستگي به شريكتان مي‌تواند علل متفاوتي داشته باشد. فرد بعد از جدايي، به خاطرات خوش زندگي مشتركش فكر مي‌كند نه به كل آن زندگي. در چنين اوضاعي احساس دلتنگي طبيعي است به خصوص كه زمان زيادي از طلاقتان نگذشته باشد و شخص توانايي تصميم درست در مورد اتفاقات رخ داده را ندارد. شما مي‌توانيد براي حل آن از مشاور تخصصي بعد از طلاق كمك بگيريد.

 

راهكارهايي براي داشتن يك زندگي خوب بعد از طلاق 

شايد شما ماه‌ها يا سال‌ها با شخصي زندگي مشترك داشته‌ايد و صاحب فرزندي باشيد يا نباشيد. طلاق و جدايي بين ممكن است نظر شما يا همسر سابقتان بوده يا حتي توافقي تصميم به جدايي گرفته باشيد. شايد پس از جدايي، به آرامش رسيده باشيد يا قلبتان شكسته باشد و يا همه‌ اين احساسات را تجربه مي‌كنيد. در هر موقعيتي كه هستيد شايد برايتان دغدغه‌اي ايجاد شده است كه چگونه به زندگي بعد از طلاقتان ادامه دهيد؟ ما به شما راهكارهايي ارائه مي ‌دهيم تا بر احساسات خود مسلط شده و اين دوران را به خوبي پشت سر بگذاريد. برخي از اين راهكارهاي عبارتند از:

1. غم و غصه ممنوع

هيچ انساني دوست ندارد زندگي مشتركش خراب شود و معمولا هيچ فرد سالمي با تفكر به اينكه روزي از همسرم جدا خواهم شد تن به ازدواج نمي‌دهد. در زمان جدايي، حتي اگر طلاق براي هر دو مطلوب باشد، باز هم غمگين هستند. در واقع تجربه زندگي مشترك، چه خوب و چه بد باشد حس اندوه و ناراحتي را براي فرد به وجود مي‌آورد. شايد به اين مسئله فكر كنيد كه اشتباه در كجا بوده و يا شايد از كارهاي خود پشيمان باشيد. درسته كه شكست، شكست است اما قوي باشيد و با غم و غصه زندگي نكنيد. 

2. زندگي بعد از طلاق | بر روي احساسات خود كار كنيد

سعي كنيد روشي براي توقف احساسات خود در رابطه با خراب شدن ازدواجتان بيابيد. اين روش مي‌تواند حرف زدن درباره احساسات با شخصي ديگر يا تمركز كردن بر روي فعاليت سالمي باشد كه براي شما خوشايند است. اگر قصد ازدواج داريد بار سنگين زندگي سابقتان را با خود به زندگي جديد نبريد. كنار گذاشتن احساسات در يك گوشه بسيار راحت است اما بايد روي آن كار نماييد وگرنه روي زندگيتان اثر منفي مي‌گذارد. اگ  در برابر درمان و كمك گرفتن از يك متخصص ايستادگي مي‌كنيد، بهتر است بدانيد كه درمان به معني مشكل داشتن يا در بحران بودن نيست و در واقع يك راهكار اصولي مي‌باشد كه بسياري از افراد آگاه در چنين شرايطي به آن رجوع مي‌كنند.

3. خود را دوست داشته باشيد

بعد از طلاق حس نپذيرفتن در فرد به وجود مي‌آيد. شايد به اين دليل است كه فرد تصور مي‌كند مشكلي داشته كه نتوانسته در رابطه با همسر و زندگي‌‌اش موفق عمل كند. براي اينكه بعد از طلاق حالتان خوب باشد بايد روي بدست آوردن اعتماد به نفس، ايمان آوردن و ارزش گذاري به خود كار كنيد و به خودتان عشق بورزيد.

4. زندگي بعد از طلاق | به سمت علايق گذشته خود برويد

اگر بعد از ازدواج، علايق خود را به دليل اينكه همسرتان آن‌ها را دوست نداشت كنار گذاشتيد و در خودتان تغييراتي ايجاد كرديد، اكنون آن‌ها را از سر بگيريد. به عنوان مثال اگر از بيرون رفتن و سفر لذت مي‌بريد و همسرتان ماندن در خانه را دوست داشت، به دنبال سفر و تفريح برويد و علايق گذشته خود را دوباره شروع كنيد.

5. تغيير جديدي در زندگي خود ايجاد كنيد

درست است كه طلاق و جدايي مشكلاتي را به همراه دارد اما پس از آن مي‌توان همه چيز را تغيير داد. به عنوان مثال مي‌توانيد يك ورزش جديد را امتحان كنيد يا دوباره به دانشگاه برگرديد و ادامه تحصيل دهيد. اينكه نتوانيد همه اتفاقات را سريعا فراموش و رها كنيد، امري كاملا طبيعي است. اگر محدوديت‌هايي همچون فرزندان، شغل و مشكلات مالي داريد، نگران و نااميد نباشيد چرا كه همواره مي‌توانيد با كوچك‌ترين و ساده‌ترين تغييرات زندگي خود را دگرگون سازيد.

6. زندگي بعد از طلاق | از تنهايي نترسيد

در واقع تنها بودن به معني عدم متاهل و عجله نداشتن براي تاهل است نه به معني گوشه نشيني فرد و نديدن اشخاص ديگر براي هميشه. افراد زيادي هستند كه تنها زندگي مي‌كنند و موقعيت اجتماعي خوبي دارند. تنها بودن در يك دوره بعد از طلاق، نه تنها بد نيست بلكه بسيار مفيد هم مي‌باشد و باعث رجوع به درون، افزايش اعتماد به نفس و علاقه به خود مي‌شود.

7. مسئوليت هاي جديدي را بپذيريد

هنگامي كه متاهل بوده‌ايد احتمالا مسئوليت‌ها را بين خودتان تقسيم مي‌كرديد. اكنون بار همه مسئوليت‌ها بر دوش شما خواهد بود و احتمالا همه كارها تمام و كمال انجام نمي‌شود اما مشكلي نيست. اگر همسرتان مسئول امور مالي اعم از كسب، مديريت و سرمايه گذاري بوده اكنون شما با چالش‌هايي مواجه خواهيد بود كه انجام اين مسئله مي‌تواند به شما اعتماد به نفس دهد.

لزومي ندارد تمام كارها را شخصا به عهده بگيريد. مي‌توانيد از بقيه افراد هم كمك گرفته و اگر در كاري اشتباه كرديد از آن تجربه كسب نماييد و دست به سرزنش خود نزنيد. مثلا اگر مبلغ بسياري بابت يك محصول بدون استفاده پرداخت كرده‌ايد، نگران نباشيد و از اين تجربه در خريدهاي بعدي خود استفاده كنيد. تجربيات در زندگي كمك كننده هستند و مديريت درست را به شما ياد مي‌دهند.

8. كمك گرفتن از روانشناس

و در آخر اينكه بهترين راه براي بازگشت به زندگي بعد از طلاق، كمك گرفتن از يك فرد متخصص يا روانشناس است. روانشناس به شما كمك مي‌كند تا احساسات خود را شناسايي كرده و تحت كنترل در آوريد. غلبه بر احساسات منفي بعد از طلاق به تلاش و آموزش‌ مهارت‌هاي سازگاري نياز دارد و روانشناس شما را در اين مسير ياري مي‌كند. براي دريافت مشاوره طلاق كليك كنيد.

 

سوالات متداول

_زندگي بعد از طلاق براي زنان سخت تر است يا مردان؟

طبق مطالعات انجام شده طلاق براي مردان، زيان بارتر مي‌باشد و غلبه بر احساسات منفي براي آنان سخت‌تر از زنان است.

_آيا مي توان ازدواج موفقي بعد از طلاق داشت؟

بله مي توان با مشاوره گرفتن قبل از ازدواج دوم، آينده و زندگي بسيار موفقي براي خود ساخت. 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه زندگي بعد از طلاق مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره _ تماس بگيريد.

 

منبع : زندگي بعد از طلاق

امتیاز:
بازدید: 23
برچسب:
:
[ 1399/8/8  ] [ ۱۴ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 10
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب